Dölj 2017-03-16

Vi har bytt webbplats

Detta är vår gamla webbplats. Viss information är fortfarande aktuell och då informerar vi om det på de sidor det gäller.

För att komma till vår nya webb surfar du vidare till https://www.kristianstad.se.

 

Uppslaget med kommuninformationen

2017-03-10

I dag finns Uppslaget från Kristianstads kommun i Kristianstadsbladet igen. Uppslaget återkommer varje månad med nyheter från kommunen och ersätter den informationstidning som kommunen tidigare har gett ut.

Läs mer

Finalist från Wendesgymnasiet i Plåt-SM

2017-03-09

En av de sex finalisterna i SM i plåtslageri är Axel Nyström. Han läser plåtslageriprogrammet på Wendesgymnasiet i Kristianstad. Axel känner sig i god form för tävlingen.

Läs mer

Fullmäktige sammanträder 14 mars

2017-03-09

Kristianstads kommuns fullmäktigeförsamling sammanträder tisdagen den 14 mars klockan 13.00 i Rådhus Skåne. På dagordningen finns bland annat klimatväxling, ärende- och dokumenthanteringspolicy och ändring av kommunfullmäktiges arbetsordning. 

Läs mer

Kristianstad bokfestival erbjuder en ”Gränslös” festival!

2017-02-21

I år vill festivalen spränga gränser och rubba besökarnas cirklar. I världen finns geografiska gränser som ibland skiljer människor åt. Nationsgränser sluts och är inte längre generösa. Men litteraturen går inte att stänga in, den hittar ständigt nya vägar och tar sig nya former och uttryckssätt för att på så sätt komma nya läsare på spåren.

Läs mer

Nyhetsarkiv

Kontakta oss

placeholder

Besök oss
Västra Storgatan 12

Driftinformation
Underhåll, avbrott m.m.

Kontakta kommunen
Fler evenemang